Attorneys in Greece – Lawyers in Athens & Thessaloniki

The Law Firms Profile

Kosmidis & Partners –Advokati, Grcka

Grcki pravni konsultanti i advokati u Solunu i Atini – internacionalni/interkulturalni/interdisciplinarni pristup

Kosmidis & Partners, advokatska kancelarija specijalizovana za privredno pravo, sa sedistem u Grckoj, radi na evropskim i medjunarodnim pravnim pitanjima od 1992. godine. Zahvaljujuci nasem istrajnom usavrsavanju na polju medjunarodnog prava, garantujemo optimalno okruzenje i uslove za efikasno i uspesno resavanje medjunarodnih pravnih slucajeva.

KPAG Kosmidis Partner HQ

Headquarter
Thessaloniki City Office

muenchen-office

Munich Office

 

Iskustvo nista ne moze da zameni . Nase dugogodisnje iskustvo i kompetentnost u cross-border poslovima dodatno osigurava vase projekte .

Kada se biznis siri van granica zemlje, znanje specijalista za medjunarodna pravna pitanja je neophodno, od planiranja pravnih aspekata do sprovodjenja plana u delo. Nasi klijenti uzivaju korist od visoko strucne specijalizovanosti svakog od nasih advokata kao i od dugogodisnjeg iskustva sveukupnog pravnog tima na polju medjunarodnih pravnih pitanja. Advokatska kancelarija Kosmidis & Partners je specijalizovana u pruzanju konsultantskih usluga poslovnim ljudima sa engleskog govornog podrucija u Grckoj. Potpunije informacije o nasoj kancelariji pruza vam nasa video prezentacija.

Celina je vise nego prosti zbir delova – globalni partneri u medjunarodnim pravnim pitanjima.

Pruzamo specijalizovane usluge bazirane na dubokom poznavanju razlicitih pravnih sistema i kulturnih sfera i delujemo kao medjunarodni konsultanti u engleskom govornom podruciju i Grckoj. Kao vas partner i globalni konsultant u Grckoj za pravo i menadzment, mozemo da vas posavetujemo oko svih pitanja od vaznosti za vas i vasu kompaniju.

Saradnja sa grckim pravnim kancelarijama u Grckoj i sirom Evrope.

Medjunarodno aktivna grcka pravna kancelarija Kosmidis & Partners nastupa kao globalni partner prema inostranim akterima biznisa u Grckoj, bilo da im je potreban grcki zastupnik u Solunu ili advokat u Atini da vodi predmet ili kompletam specijalizovani advokatski tim za komplikovanije slucajeve.

KPAG KOSMIDIS

Interdisciplinarna mreza

Dugogodisnje iskustvo dozvoljava nasoj advokatskoj firmi da ponudi sadrzajna, sveobuhvatna resenja.Imajuci to na umu, razvili smo gustu, interdisciplinarnu mrezu kolega sirom Grcke. U nase partnere ubrajaju se:

Zahvaljujuci tome mozemo da obezbedimo brza, prakticna i efikasna resenja za sva korporativna pitanja u Grckoj. Svaki put kada ste u Grckoj, nasa mreza je tu, da vam se nadje, nezavisno od toga da li planirate posao na sirem podruciju Soluna i Atine ili u drugim regionima kao sto su Kavala, Drama, Ser, Larisa, Volos, Patra ili Krit.

Internacionalna platforma

Mozemo da vas zastupamo u gotovo svakoj zemlji na svetu kroz nasu evropsku i medjunarodnu mrezu saradnika.

Partner za medjunarodne pravne savete

Na osnovu detaljnog poznavanja razlicitih pravnih sistema, od 1992. godine pruzamo specijalizovane usluge i savete u vezi sa medjunarodnim pravom. Svi nasi saradnici specijalizovani su za trans-nacionalni konsalting – uglavnom kroz dugogodisnji boravak, studije i radno iskustvo u razlicitim zemljama. Uz nasu kancelariju u Solunu, kao i uz nasu nacionalnu i medjunarodnu mrezu, kompanijama gradimo stabilan i pouzdan most ka Grckoj.

Misli globalno, deluj lokalno

Kosmidis & Partners advokatska kancelarija je partner medjunarodnih kompanija i savetuje ih oko osnivanja nacionalnih struktura, uvazavajuci njihove poslovne obicaje i pravila. To je razlog sto smo intenzivno ukljuceni u mrezu medjunarodne saradnje. Nasi partneri i saradnici su licencirani pred svim sudovima u Nemackoj i Grckoj, ukljucujuci i Vrhovni sud Grcke, Areopag u Atini.

Vise od dvosmerne komunikacije

Specificne potrebe nasih klijenata dovele su do specijalizacije u efikasnom i ekonomicnom vodjenju slucajeva iz drugih zemalja u Grckoj i obrnuto. Poseban naglasak je na oblasti korporativnog prava, privrednog prava, formiranja kompanija, predstavljanje kompanija, ali takodje i na naplati dugova. S tim u vezi, radimo za velike medjunarodne korporacije.

Medjunarodna kancelarija za medjunarodna pravna pitanja u vezi sa Grckom.

Nudimo cross-border pravne savete i obavezujuce odgovore na kompleksna pitanja. Opseg nasih usluga obuhvata preventivne konsultacije u vezi sa ugovorima, prikupljanje kreditnih informacija o potencijalnim partnerima i klijentima u Grckoj, resavanje konflikata u privatnim i korporativnim krizama i konstantan rad na okoncavanju sporova bez pribegavanja parnici. Koristimo najnovija sredstva komunikacije da bismo obezbedili nesmetan protok informacija iz zemlje i sveta i time omogucili jednostavno i optimalno vodjenje slucajeva inostranih klijenata.